Darts: óriási rangadóvan kezdődik a Premier League
2018. január 16. írta: nms 19

Darts: óriási rangadóvan kezdődik a Premier League

Michael van Gerwen v Rob Cross szuperrangadóval nyit a darts PL

PDC közzétette a február 1-jén kezdődő darts Premier League első fordulójának párosításait. A nyitófordulót a dublini 3Arénában rendezi az új főtámogatót szerző PDC (Unibet Premier League).

skysports-darts-cross-van-gerwen-anderson_4202872.jpg

Mint korábban kihirdették 4 újonc is meghívást kapott a tornára: G. Price, M. Suljovic , D. Gurney , és a regnáló világbajnok Rob Cross is , aki a vébét is első "nekifutásra" nyerte meg. Simon Whitlock utoljára 2014-ben, Michael Smith pedig két évvel ezelőtt szerepelt az igen népszerű sorozatban. Tavalyról R. van Barneveld , P. Wright , Gary Anderson és a címvédő MvG maradt legjobb tíz között. Nagy csalódás hogy Chisnall, Wade, és a tavalyi egyetlen Premier League-ben dobott 9 nyilas szerzője Adrian Lewis is kimaradt a mezőnyből.

Darts Premier League, 1. hét:

Mensur Suljovic v Simon Whitlock
Gary Anderson v Michael Smith
Daryl Gurney v Raymond van Barneveld
Michael van Gerwen v Rob Cross
Peter Wright v Gerwyn Price

A 2018-as Premier League egy osztrák, ausztrál nemzeti derbivel kezdődik. A két éve remek formában lévő M. Suljovic nagy esélyekkel indul PL címért. Mensur ellenfele igazi meglepetés ember lehet, Simon Whitlock rutinjával nagy neveket is megfricskázhat, de végső győzelemre nincs túl sok esélye.

A többi mérkőzést majd egy következő posztban elemezzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://chelseahungaryfans.blog.hu/api/trackback/id/tr4913580753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása